.

In 2010 introduceerde Wisman Techniek het product ICOTEK op de Nederlandse markt.

Ideeën veranderen de wereld...

... met deze slogan ontwikkelt Icotek succesvolle systemen voor kabelingang en EMC kabel afscherming. 

Icotek - wereldwijd

Icotek is de ontwikkelaar van kabeldoorvoersystemen en EMC-afschermingscomponenten die wereldwijd opereert in meer dan 60 landen. Icotek is ontworpen om kabels door te voeren die voorzien zijn van een connector/stekker en standaard kabels ter vervanging van de standaard wartels/doorvoersystemen. Wereldwijd zijn er in meer dan 60 landen  partners die in contact staan met elkaar en zo de benodigde kennis uitwisselen. Wisman Techniek is partner voor de Nederlandse markt.

Icotek - Nederland

In Nederland is Wisman Techniek de exclusieve partner en verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van het complete Icotek producten scala. Vanuit het logistieke magazijn in het Achterhoekse Ruurlo worden de producten via een eigen distributie netwerk, of via wederverkopers en dealers geleverd. Daarnaast beschikt Wisman Techniek over een goed geoutilleerde technische dienst. Hierdoor kan Wisman Techniek systemen naar klantspecificatie voorbereiden en ook kunnen systemen op locatie worden ingebouwd.

Icotek - innovatief

De gepatenteerde kabelsystemen van Icotek worden gebruikt in een verscheidenheid van sectoren en toepassingsgebieden en zijn door de jaren heen onmisbaar zijn geworden. Toepassingen variëren van gereedschapswerktuigen, Spoorwegtechnologie, windturbines, solar-technologie, voertuigbouw en verpakkingsmachines tot automatisering en robotica. 

Overal waar  elektrische leidingen, pneumatische en hydraulische slangen of glasvezel leidingen veilig doorgevoerd moeten worden naar een machine of een schakelkast worden de systemen van de Icotek toegepast. 

Ook bij toepassing onder extreme omstandigheden bieden wij een betrouwbare oplossing. 

Naast Icotek in- en door-voersystemen biedt Icotek innovatieve oplossingen voor EMC kabels afscherming. 

Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Specifieke vragen en uitdagingen stellen wij op prijs.

Neem contact op met ons, wij zijn er voor u Tel. 088 - 0023500 of via het contact formulier.